Տաք կրեմային շոկոլադ

Բուրավետ թեյերի հետ միասին տաք շոկոլադը նույնպես կարելի է ավելացնել այն ըմպելիքների ցանկում, որոնք փափկեցնում են սառը, մռայլ երեկոն:

Մոռացեք  խանութներից գնվող լուծվող փոշիների մասին և ինքներդ պատրաստեք:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են․

– 1/3 բաժակ կակաո
– ¾ բաժակ շաքարավազ
– մի փոքր աղ
– 1/3 բաժակ ջուր (եռման)
– 700 մլ կաթ
– ½ բաժակ սերուցք
– 1 փաթեթ վանիլային շաքարավազ։

Պատրաստման եղանակը․

Վերցնում եք կաթսա, մեջը լցնում եք կակաոն, շաքարավազը և աղը:

Խառնելով լցնում եք եռման ջուրը և հասցնում եռալու աստիճանի: Եփում եք 2 րոպե:

Այնուհետև ավելացնում եք կաթը և տաքացնում՝ չհասցնելով եռման աստիճանի:

Հանում եք կրակի վրայից, ավելացնում վանիլային շաքարավազը, լցնում եք 4 բաժակների մեջ, ավելացնում սերուցքը:

Մատուցելուց առաջ մի փոքր սառեցնում եք:

Նյութի աղբյուրը՝/Citylife.am/